_280GT - V03 - PROFILO - Dark Wood - 02
Invictus Yacht

GT 280

A 280 GT modell, amely bemutatta az Invictus-t a világnak, részben fejjel lefelé orral (half reverse bow) rendelkezik, amely egyszerre élesnek és masszívnak tűnik, és tiszta, sima oldallal folytatódik, homogén egyensúlyt biztosítva a felületek között. Az egyszerű hasadékként kialakított beugró területek, a Christian Grande által előállított monolit karakterek kiemelésére. A sajátos orr formájának megválasztása egyébként hosszabb úszó hosszúságot eredményez, ami jobb hossz irányú stabilitást eredményez, és a belső tér tekintetében nagyobb kényelmet biztosít az alsó szinten. A tervező a hajó formájával meséli el, hogy mi is a logó, azaz az erő és a biztonság, a biztonság és a védelem, a megbízhatóság és a tartósság. A felületeket valóban megmunkáltnak tekintik, és szilárdan kezelik a rugalmasságot, amely képes ellenállni a használat bármely feltételeinek és a hullámok agressziójának.
Ez a „szilárd” szempont azonban nem csökkenti a szokásos és gondos megközelítést, az Invictus hajói valóban minden részletben befejezettek az anyag- és kárpitválasztásban valamint a berendezések teljességében. A GT 280 fedélzetén például egy széles, merev napozó platform és egy meghosszabbítható párnával borított gépház található. Az L-alakú kanapé a pilótafülke felé mutat, és a központi egységbe beépített dupla pilótahellyel van ellátva, amely hűtővel, tárolóval és főzőlappal, valódi szabadtéri konyhával rendelkezik.
A pilótafülke, amely az alsó fedélzet bejáratát is magába foglalja, nagyon széles és átfogó szélvédővel van ellátva, és egy teljes, utolsó generációs digitális műszerrel van felszerelve. A bal oldali fedélzet optimális a fedélzeten történő gyalogláshoz, és egy tágas rekesszel rendelkezik, amely különféle alkalmazásokhoz testreszabható, beleértve az összehangolt utazótáskákkal és poggyászok tárolását teszi lehetővé.