Invictus FX 190

280SX V01 White - PRUA02_web

Egy ékszer

Az FX sorozat „belépő szintje”, a különösen agilis és érzékeny 190. Az FX 190 a tengeri és vízi kalandok szerelmeseinek készült, szilárd és robusztus hajó, anélkül, hogy feladná a fedélzeten található kényelmet és élhetőséget. Nagy terekkel rendelkezik a fedélzeten. Akár állva, akár ülve szeretnénk navigálni, vagy éppen napozni a hatalmas ágyakon.Széles kanapéval az orrban, tágas hátsó pad, amely átalakítható napozóvá. Esztétikusan eltüntethető biminivel rendelkezik, ezáltal a megjelenése elegáns és letisztult formavilágú. A hajótest vékony és áramvonalas alakúvá vált, de ebben a méretben páratlan merevséggel, meglepő tengerálló képességgel és sebességgel, még durva hullámok esetén is. Mint minden Invictus, minden más fő tulajdonság előnyeit élvezi, így az olasz hajó új referenciaként szolgál a 6 méteres hajók területén. Az eredeti innovatív formatervezéstől kezdve a részletekre való figyelemig, a kivitelezésig,  kiemelkedő minőség kompromisszumok nélkül. Az FX 190 belépő szint az Invictus világához, amelyet ugyanazokkal a kritériumokkal és alkatrészekkel terveztek és gyártottak, mint a többi modellt, és amely tulajdonságokat viselik  a termékcsalád zászlóshajói. Minden Invictus hajó tulajdonosának birtokában van egy új hajókoncepció, amely egy új luxusvilághoz tartozik, méretétől és modelljétől függetlenül.

Megjelenés és színek

A színek egyedivé tesznek. Az Invictus által kínált luxus fogalma a hajótervezésétől kezdve a színekig terjed, és az ügyfél kívánságát valósítja meg. Ez az oka annak, hogy az Invictus modellek széles választékát kínálja a kromatikus testreszabásokhoz. A széles szín- és tónusválasztéknak köszönhetően minden hajó egyedi és értékes lesz. A felhasznált anyagok és alkatrészek minőségében egyedülállóan a luxusyachtok szintjét hozza a 6 méteres hajó tulajdonosa számára. Hisz egy Invictus.

INVICTUS 280 SX-133_web

Technikai adatok

 • Teljes hossz

  6,1 m

 • Szélesség

  2,4 m

 • Tömeg

  1.020 kg

 • Terhelhetőség

  850 - 1.600 kg

 • Szállítható személyek

  8 fő

 • Utazási sebesség

  20 csomó

 • Maximális teljesítmény

  115 Le

 • Maximális sebesség

  34 csomó

 • Üzemanyag kapacitás

  100 liter

 • Építési anyag

  Szálas üveg

 • Tervezés

  Christian Grande

 • Kivitelezés

  Cantieri Aschenez

 • Vízkapacitás (opcionális)

  50 liter

 • Hűtőszekrény (opcionális)

  42 liter

280SX V01 White_weballo
190FX V01 - PROFILO - Personal White - 02
Invictus Yacht

FX 190

Ez az FX sorozat új belépési szintje, különösen agilis és érzékeny. Az FX 190 a tengeri kalandok szerelmeseinek, szilárd és robusztus hajója, anélkül, hogy feladná a kényelmet , luxust és az élhetőséget a fedélzeten. Egy széles orr kanapéval rendelkezik. A hátsó padon, amely egy napozóággyá alakítható, és eltűnő esztétikus biminivel rendelkezik.. A hajótestet sima és ragyogó alakzattal tervezték, meglepő tengeri értékkel és sebességgel, még durva tengereknél is. Mint minden Invictus, minden más főbb tulajdonság előnyét hordozza magán, hogy az olasz design és minőség új referenciát jelent a hajózási iparban. Az eredeti innovatív designtól kezdve, a részletekig történő figyelmet a kivitelezésben, kompromisszumok nélkül a minőséggel. Az FX 190 a belépés a yachtok érzésébe, amely az Invictus világának része, ugyanazokkal a kritériumokkal és összetevőkkel van kialakítva és gyártva, mint a többi modell, beleértve a zászlóshajókat. Minden egyes Invictus hajó tulajdonosa egy új hajó koncepciónak is tulajdonosa, amely egy új luxusvilághoz tartozik, függetlenül a méretétől vagy a modelltől.