Invictus FX 270

280SX V01 White - PRUA02_web

Kifinomultság és
teljesség

Az FX sorozat a sportos hajósok számára készült. Dupla külmotorral felszerelve, hihetetlen magabiztossággal gyorsul és manőverezhető. Az FX 270 nyitott fedélzettel rendelkezik, a hajótestet tanulmányok alapján tervezték, hogy kiváló teljesítményt, és teljes biztonságot nyújtson még durva tengeri hullámok esetén is. Ez egy hajó szórakoztató sporthajó eleganciával, amely bármilyen tevékenységét támogat a vízen és méltó megjelenésű a kikötőben. A kifinomult színválaszték, a felhasznált anyagok és kiváló formáknak köszönhetően egy valódi szórakoztató hajót jelent a tengerek szerelmeseinek. Az FX 270 széles választékú és rugalmasan alakítható fedélzetének köszönhetően kínál szabadidős vagy horgász ​​változatot. Az orr rész lenyűgözően nagy tárolót tartalmaz, amelyet kifejezetten a sport- és biztonsági berendezések befogadására terveztek. Az orr hatalmas nyitott területű, horgászathoz ideális hely, de egy kiegészítő kanapéval is felszerelhető 4 személy részére kényelmes, vagy étkezőt lehet létrehozni a vendégek számára. A választható soft top tető magas és jól véd az időjárás ellen, integrálva van a vezetőkonzolhoz és a szélvédő fő szerkezetéhez. A fedélzet alatt van egy wc-vel ellátott öltöző, amely kiegészíti ennek a hajónak a felszerelését, és amelynek célja egy sportos és elegáns kalandtársa legyen. Sportos menetteljesítmények és megjelenés. Az FX 270 ideális 10 személynek kényelmesen és elegánsan élvezni a természetet és sport tevékenységeket.

Megjelenés
& Színek

A színek egyedivé tesznek. Az Invictus által kínált luxus fogalma a hajótervezésétől kezdve a színekig terjed, és az ügyfél kívánságát valósítja meg. Ez az oka annak, hogy az Invictus modellek széles választékát kínálja a kromatikus testreszabásokhoz. A széles szín- és tónusválasztéknak köszönhetően minden hajó egyedi és értékes lesz. A felhasznált anyagok és alkatrészek minőségében egyedülállóan a luxusyachtok szintjét hozza. 8,1 méteres teste arányos és szemet gyönyörködtető. A külmotort (motorokat) igény szerint Invictus logóval és színre lehet kérni. Minden részletében minőséget sugároz, ahogy az tulajdonosa számára természetes. Hisz egy Invictus.

INVICTUS 280 SX-133_web

Technikai adatok

 • Teljes hossz

  8,1 m

 • Szélesség

  2,7 m

 • Tömeg

  2.300 kg

 • Terhelhetőség

  1.300 - 1.480 kg

 • Szállítható személyek

  B8 / C10

 • Utazási sebesség

  20 csomó

 • Maximális teljesítmény

  1 x 300 Le, vagy 2 x 150 Le

 • Maximális sebesség

  43 csomó

 • Üzemanyag kapacitás

  530 liter

 • Építési anyag

  Szálas üveg

 • Tervezés

  Christian Grande

 • Kivitelezés

  Cantieri Aschenez

 • Vízkapacitás

  47 liter

 • Hűtőszekrény

  42 liter

280SX V01 White_weballo
_270FX Fisherman - V04 BlueWhale - campoppa02 - 01
Invictus Yacht

FX 270

Az FX sorozat első születése sportos hajók számára készült. Felszereltsége, és a hajótest úgy készült, hogy kiváló teljesítményt nyújtson teljes biztonsággal, akár durva tengereknél is. Ez egy elegáns hajó, amely a magas színvonalú színválasztékkal, anyagokkal és formákkal csábítja a luxust. Az FX 270 széles és rugalmas fedélzetének köszönhetően „szabadidős” vagy „horgász” változatot is kínál. Az orr egy csodálatos nagy tárolót tartalmaz, amely sport- és biztonsági berendezések szállítására alkalmas. Az orr nyílt területe, ideális a horgászathoz, egy további kanapéval is ellátható, hogy étkezőt hozzon létre. A magas és jól védett kormányállás integrálva van a konzolhoz és a fő szélvédő szerkezethez. A fedélzet alatt egy wc-vel ellátott öltözőszoba, amely a hajó felszerelését elrejti, annak aki arra készül, hogy sportos és elegáns kalandtársat keressen.