Invictus SX 280

280SX V01 White - PRUA02_web

Kényelem és
dinamizmus

A széles hátsó úszóplatformnak köszönhetően, amely a kategóriájában a legnagyobb, az SX 280 diktálja a kényelemre és az elrendezésre vonatkozó szabályokat. Az elegáns és praktikus remekmű. Ez egy egyedi hajó bárki számára, aki hatalmas belső terő és egyedi hajót keres, biztonságban és kényelemben élvezheti a csónakázást családjával és barátaival. Tanulmányozták a hajótestet, hogy javítsák a kapcsolatot a tengerrel , és finomították, hogy nappali szoba érzése legyen a tengeren. A kivitelezés szintje és az elegancia elemei a legmagasabb szinten vannak, hogy a vendéglátók és a vendégek büszkék lehessenek az Invictus világ részévé válásának a kikötőben és a nagysebességű gondtalan siklás során is. Hiszen egy Invictus.

Design

A SX280 tervezése során, a felhasznált anyagok, a dekorációk, a színek és a bútorok tökéletes keveredése megtestesíti a sportos elegancia elvárásait. Masszív érzést sugároz új szintre emelve a nyitott szabadidőhajó fogalmát. Élményt nyújt külső megjelenése és navigáció során. Mindezt szeretteinkkel megosztva, a pillanat közös megélésével gazdagodunk.

INVICTUS 280 SX-133_web
IMG_4805_web

Színek

A színek egyedivé tesznek. Az Invictus által kínált luxus fogalma a hajótervezésétől kezdve a színekig terjed, és az ügyfél kívánságát valósítja meg. Ez az oka annak, hogy az Invictus modellek széles választékát kínálja a kromatikus testreszabásokhoz. A széles szín- és tónusválasztéknak köszönhetően minden hajó egyedi és értékes lesz. A felhasznált anyagok és alkatrészek minőségében egyedülállóan a luxusyachtok szintjét hozza. Minden részletében minőséget sugároz, ahogy az tulajdonosa számára természetes. Soha nem látott elegancia és tér a fedélzeten. Hisz egy Invictus.

Technikai adatok

 • Teljes hossz

  8,7 m

 • Szélesség

  2,7 m

 • Tömeg

  2.800 kg

 • Terhelhetőség

  850 - 1.600 kg

 • Szállítható személyek

  B8 / C10

 • Utazási sebesség

  21 csomó

 • Motorválaszték

  Volvo V8 350 Le Benzin
  MerCruiser 3.0 TDI 260 Le dízel

 • Maximális sebesség

  39 csomó (Volvo Benzin)
  35 csomó (MerCruiser Diesel)

 • Üzemanyag kapacitás

  530 liter

 • Építési anyag

  Szálas üveg

 • Tervezés

  Christian Grande

 • Kivitelezés

  Cantieri Aschenez

 • Vízkapacitás (opcionális)

  54 liter

 • Hűtőszekrény (opcionális)

  49 liter

280SX V01 White_weballo
_280GT - V03 - PROFILO - Dark Wood - 02
Invictus Yacht

GT 280

A 280 GT modell, amely bemutatta az Invictus-t a világnak, részben fejjel lefelé orral (half reverse bow) rendelkezik, amely egyszerre élesnek és masszívnak tűnik, és tiszta, sima oldallal folytatódik, homogén egyensúlyt biztosítva a felületek között. Az egyszerű hasadékként kialakított beugró területek, a Christian Grande által előállított monolit karakterek kiemelésére. A sajátos orr formájának megválasztása egyébként hosszabb úszó hosszúságot eredményez, ami jobb hossz irányú stabilitást eredményez, és a belső tér tekintetében nagyobb kényelmet biztosít az alsó szinten. A tervező a hajó formájával meséli el, hogy mi is a logó, azaz az erő és a biztonság, a biztonság és a védelem, a megbízhatóság és a tartósság. A felületeket valóban megmunkáltnak tekintik, és szilárdan kezelik a rugalmasságot, amely képes ellenállni a használat bármely feltételeinek és a hullámok agressziójának.
Ez a „szilárd” szempont azonban nem csökkenti a szokásos és gondos megközelítést, az Invictus hajói valóban minden részletben befejezettek az anyag- és kárpitválasztásban valamint a berendezések teljességében. A GT 280 fedélzetén például egy széles, merev napozó platform és egy meghosszabbítható párnával borított gépház található. Az L-alakú kanapé a pilótafülke felé mutat, és a központi egységbe beépített dupla pilótahellyel van ellátva, amely hűtővel, tárolóval és főzőlappal, valódi szabadtéri konyhával rendelkezik.
A pilótafülke, amely az alsó fedélzet bejáratát is magába foglalja, nagyon széles és átfogó szélvédővel van ellátva, és egy teljes, utolsó generációs digitális műszerrel van felszerelve. A bal oldali fedélzet optimális a fedélzeten történő gyalogláshoz, és egy tágas rekesszel rendelkezik, amely különféle alkalmazásokhoz testreszabható, beleértve az összehangolt utazótáskákkal és poggyászok tárolását teszi lehetővé.