Invictus SX 280

280SX V01 White - PRUA02_web

Kényelem és
dinamizmus

A széles hátsó úszóplatformnak köszönhetően, amely a kategóriájában a legnagyobb, az SX 280 diktálja a kényelemre és az elrendezésre vonatkozó szabályokat. Az elegáns és praktikus remekmű. Ez egy egyedi hajó bárki számára, aki hatalmas belső terő és egyedi hajót keres, biztonságban és kényelemben élvezheti a csónakázást családjával és barátaival. Tanulmányozták a hajótestet, hogy javítsák a kapcsolatot a tengerrel , és finomították, hogy nappali szoba érzése legyen a tengeren. A kivitelezés szintje és az elegancia elemei a legmagasabb szinten vannak, hogy a vendéglátók és a vendégek büszkék lehessenek az Invictus világ részévé válásának a kikötőben és a nagysebességű gondtalan siklás során is. Hiszen egy Invictus.

Design

A SX280 tervezése során, a felhasznált anyagok, a dekorációk, a színek és a bútorok tökéletes keveredése megtestesíti a sportos elegancia elvárásait. Masszív érzést sugároz új szintre emelve a nyitott szabadidőhajó fogalmát. Élményt nyújt külső megjelenése és navigáció során. Mindezt szeretteinkkel megosztva, a pillanat közös megélésével gazdagodunk.

INVICTUS 280 SX-133_web
IMG_4805_web

Színek

A színek egyedivé tesznek. Az Invictus által kínált luxus fogalma a hajótervezésétől kezdve a színekig terjed, és az ügyfél kívánságát valósítja meg. Ez az oka annak, hogy az Invictus modellek széles választékát kínálja a kromatikus testreszabásokhoz. A széles szín- és tónusválasztéknak köszönhetően minden hajó egyedi és értékes lesz. A felhasznált anyagok és alkatrészek minőségében egyedülállóan a luxusyachtok szintjét hozza. Minden részletében minőséget sugároz, ahogy az tulajdonosa számára természetes. Soha nem látott elegancia és tér a fedélzeten. Hisz egy Invictus.

Technikai adatok

 • Teljes hossz

  8,7 m

 • Szélesség

  2,7 m

 • Tömeg

  2.800 kg

 • Terhelhetőség

  850 - 1.600 kg

 • Szállítható személyek

  B8 / C10

 • Utazási sebesség

  21 csomó

 • Motorválaszték

  Volvo V8 350 Le Benzin
  MerCruiser 3.0 TDI 260 Le dízel

 • Maximális sebesség

  39 csomó (Volvo Benzin)
  35 csomó (MerCruiser Diesel)

 • Üzemanyag kapacitás

  530 liter

 • Építési anyag

  Szálas üveg

 • Tervezés

  Christian Grande

 • Kivitelezés

  Cantieri Aschenez

 • Vízkapacitás (opcionális)

  54 liter

 • Hűtőszekrény (opcionális)

  49 liter

280SX V01 White_weballo
_370GT - FENDI V04 - Esterni - PRENDISOLE SPUGNA - campoppa - 01
Invictus Yacht

GT 370

Az Invictus GT 370, a luxus evolúció nem áll meg. Ezzel a modellel új szépség- és eleganciahatárokat értek el. Ennek a hajótestnek a megkülönböztető eleme, amely az anyagot közel természetes faragott elemként formálja, a GT tipikus „félforduló” orr-al( half reverse bow)rendelkezik. Itt a finom vonalvezetés és a teljesítmény elérte a legjobb egyensúlyt. A GT 370 a luxus és stílus csúcsa, amely egyedi méretű elemeket kínál az ilyen méretű hajókhoz, mint például a nyitható oldalfal, amely segítségével a fedélzet terasszá alakul át, vagy a hidraulikus úszó platform és további hosszú lista áll rendelkezésre a választható izgalmas luxus részletekből. A folytonos ablakok igazi luxus yacht képét erősítik.
Ezek a jellegzetes jellemzők, amelyek a Christian Grande új alkotásait vizsgálják: nyitott típusú hajók több hivatással a hajózás szerelmesei számára. A keresztnevű pajzsot szimbolizáló név és logó nem véletlenszerűen jött létre annak érdekében, hogy kifejezzék a termék stílusát és minőségét, mind a megbízhatóságot, mind az egyensúlyt.