INVICTUS-370-GT-301-MOD_2

Egy olasz történet


INVICTUS YACHT

Az Invictus Yacht az új referencia. Többek akarunk lenni, mint egy szokásos hajóépítő, szeretnénk újra definiálni a holnap luxusát, hogy megfeleljünk a jövőbeli tulajdonosok álmainak. Az Invictus-on keresztül a jövőt egyedülálló és megkülönböztető hajókkal vázoltuk fel, amelyeket minden olyan tulajdonsággal terveztek és építettek, amelyek az olasz hajóépítést tették a világ legjobbjának.

Együttműködésünk a tekintélyes Christian Grande DesignWorks stúdióval segített minket abban, hogy kitűnő rekreációs egységeket szülhessünk, amelyek hatékonyak, és élvonalbeli designnal rendelkeznek. A lélek és a tenger iránti szenvedélyünk, a technológia és a tervezés iránti mély érdeklődésünk a kulcs a munkánk során.
Hajóink formáinak és vonalainak köszönhetően, amelyek technikai újításokkal gazdagodtak, és nagy figyelmet fordítanak a részletekre, luxus hangulatot kölcsönzünk a fedélzeten.
Jelképünk egy keresztes pajzs, olyan értékek hordozója, mint a szépség, a védelem és a bizalom.

A pajzsot szimbolizáló név és logó nem véletlenszerűen jött létre annak érdekében, hogy kifejezzék a termék stílusát és minőségét, mind a megbízhatóságot. A 280 GT modell, amely bemutatta az Invictus-t a világnak, „fél fordított” orral ( half reverse bow)  rendelkezik, amely egyszerre élesnek és masszívnak tűnik, és tiszta, sima oldallal folytatódik, homogén egyensúlyt biztosítva a felületek között. A sajátos orr formájának megválasztása nagyobb úszó hosszúságot eredményez, ami jobb hosszirányú stabilitást eredményez, és a belső tér tekintetében nagyobb kényelmet biztosít az alsó szinten. A tervező a hajó formájával meséli el, hogy mi is a logó, azaz az erő és a biztonság, a biztonság és a védelem, a megbízhatóság és a tartósság. A felületeket valóban tökéletesen megmunkáltak, és szilárdan rugalmasok, így az Invictus minden hajója képes ellenállni a használat során bármely feltételnek és a hullámok agressziójának.

Ez a „szilárd” szempont azonban nem csökkenti a szokásos és gondos megközelítést az Invictus hajó tervezésében, amely a kezdetektől fogva a Parma tervezőjének munkáival együtt jár: az Invictus hajói valóban minden részletben befejezettek, az anyag- és kárpitválasztásban, valamint a berendezések teljességében, kifinomult egységet képeznek.

Tervező Christian Grande, 1972-ben született, 1992-ben alapította stúdióját, a jacht- és terméktervezésen dolgozik, és több mint 100 hajót hozott létre az elmúlt 20 évben. Stúdiója folyamatosan növekszik, egy 15 fős csapattal, amely a polgári építészet és a belsőépítészet szakértelmét is bővíti.

„A karcsú hajótest pontos vonalai, a lejtős hátsó tengelytől az erős orrig adják a szisztematikus tervezés új koncepcióját, kifejezve a teljesítmény és az elegancia szintézisét a dinamikus arányok és a faragott felületek között. A kiálló, izmos keresztmetszetüknek köszönhetően, az elegáns Invictus lenyűgöző és fenséges megjelenésű.
A végső hatás mindig kiegyensúlyozott és egyszerű, olyan környezetet teremt, ahol a kortárs luxuskörnyezet érzékelhető, a jövőbe pillantva. Minden hajó egy olyan anyag, alak, szín, kimért összetétele, amely egy erős identitású keverékbe áramlik össze, megjelölve az új referenciaszintet. Ez az Invictus Yacht design.”