Invictus SX 200

Alapár: 31 400 €+ÁFA (motor nélkül)
Már elektromos meghajtással is!

SX200-SET001-SIDE

Elegancia és élhetőség - mindössze 6 méteren.

Most, hogy az Invictus Capoforte SX200 valósággá vált, láthatjuk a funkcionalitás és a szórakozás csodálatra méltó szintézisét, amely mindössze hat méteren képes újrafogalmazni az élhető és használható tereket. A külső a praktikum és az izgalmas teljesítmény jegyében jelenik meg. A fedélzet sokoldalúsága és különféle felszerelési lehetőségei tökéletesítik az Invictus Capoforte SX200 -at a családok, valamint a fiatalabb felhasználók számára, akik óriási pénzügyi befektetés nélkül szeretnék megérezni az igazi hajózás ízét. Egy kiemelkedő hajó, mely rengeteg szórakozást nyújt.

Nagyszerű sokoldalúság

A hajó fedélzetének első és hátsó része napozóteraszként vagy társalgóként használható külön -külön is, vagy egyetlen nagy térré alakítva. Jól látható, hogy ez a funkcionalitás és a szórakozás csodálatra méltó szintézise, amely tökéletes a családoknak, valamint a hajózást kedvelő fiataloknak.

SX200-FOOTER
SX200-SET001

Felület és szín

A felszerelés felvonultatja a Capoforte kollekció innovatív színeit és stílusait: a fedélzeti munkaterületen (cockpit) a hagyományos Invictus Yacht színek - az elefántcsont és a konyak köszönnek vissza. Modern, szövöttbőr hatású szövetekkel találkozhatunk a fedélzeten, míg a konzol „Sunset Gold” (matt rozéarany) színnel készült. Négy hajótest-szín áll rendelkezésre: Blue Whale (kék), Personal White(fehér), Dark Shadow(sötétszürke) and Attack Grey(világosszürke)

Technikai adatok

 • Teljes hossz

  6,1 m

 • Szélesség

  2,4 m

 • Terhelhetőség

  1.080 kg

 • Szállítható személyek

  8

 • Maximális teljesítmény

  150 Le

 • Tervezés

  Christian Grande

SX200-TOP-VIEW